ii300cloud

A break...


Dah masuk hari raya ke-5 dah ni...baru blh menulis sikit, tu pun ada masa terluang. Penat beraya sana sini, dah tiba masa untuk bersiap-siap nak mula bekerja nanti.

Dalam pada tu banyak jugak aku tahu tentang perwatakan seseorang yang aku kenal... Tak sangka gak, tapi...lantang la. Mungkin dia kesepian kot takpun saja cari publisiti....muahaha.

Masa-masa raya ni jugak aku dah start balik main game World of Tanks aku tu... Bila semak kat personal profile, ada la dalam 2-3 clan top2 yang lain invite aku untuk join clan dorang. So, pikir punye pikir...aku join clan CNC. Dah malas nak pikul jawatan dalam clan lama...kat clan baru aku rilek skit x yah pikir banyak...

Raya pertama dapat text ucapan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin... terima kasih la sebab ingat, akupun balas jugak...kosongkosong. Aku harapkan "reason" yang ko buat kat aku...tapi xde la plak...so, memandangkan dah mintak Maaf Zahir Batin...ikut ko laa labu....muahhaahaha

Ok la...aku nak layan tank aku balik.....Selamat berehat untuk semua


p/s : pikir2 balik, kesian gak aku kat ko .......
READMORE
 
Reactions: 

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2014


Selamat Hari Raya AidilFitri...Maaf Zahir Batin kepada semua kenalan...jauh dan dekat

p/s : Andainya kau mampu maafkan aku....
READMORE
 
Reactions: 

Imbas Bhg 1 : Persegi Empat


Ari ni aku bukak aku punye akaun kat 4square... Dalam dok belek2, aku mula la baca balik "History" rekod yang ada...Hmm, byk juga post aku dan byk juga like ngan komen dari dia...Rasanya mcm aku ngan dia je yang dok berchit chat dalam 4square ni....muahahahaa, bila bukak history baru terperasan...hehehe.

Tapi tu sebelum ni la, sekarang dah xde...hmmmm. Ni aku kasik link sikit klu korang nak tengok..itupun klu blh tengok la...muahahahaa

p/s : Fren no more....haisshhh!!
READMORE
 
Reactions: 

In memory of MH17



p/s : speechless...:(
READMORE
 
Reactions: 

My Quotes...#5


READMORE
 
Reactions: 

Zon Selamat


Assalamualaikum, hari ni aku nak cerita pasal zon selamat aku... ataupun dalam bahasa inggerisnya My Safe Zone. Pelbagai cara orang buat untuk menghilangkan stress, untuk tidak diganggu dan sebagainya..ada yang amik tindakan drastik seperti membuang aplikasi kat smartphone...ada juga yang sanggup menukar nombor telefon. Tak faham aku, sampai teruk begitu sekali...kalau lah boleh aku buat begitu...hmmmmmm

Aku memang tak boleh buat macam setengah orang buat...kena pikirkan mereka2 yang selalu berhubung dengan aku, hari2 mengharapkan kerjasama aku terutama dalam kerja...

One of my fav...Batchat 25t (Medium Tank France)

Biasanya apa yang aku buat kalau dalam keadaan tertekan...aku memilih untuk berada di zon selamat aku sendiri...dunia aku sendiri...yeee, dunia aku adalah dalam game...itu dah cukup untuk menenangkan jiwa aku ni...

World of Tanks...ni lah tempat aku melepaskan segala tension yang terpendam...lama dah aku main game online ni, dah byk dah tank yang aku dah tembak...Seronok gak bila dah dalam ni, lupa semua masalah...tenang jiwa...ditambah pula dapat berborak dengan rakan-rakan...

Sebelum sebelum ni aku memang tiap hari kat sini...tapi masa tu kurang tumpuan sikit sebab selalunya bila tengah online...text masuk....mengelabah pegang handphone...masa tu la tank ke mana apa ke mana...mati gitu je la...tapi sekarang ni dah xde text masuk waktu malam...tumpu lebih la pada battle

Ni battle malam tadi, aku bawak IS-2 (Heavy tank China)

Statistik selepas habis battle

p/s : Dah x sama macam sebelumnya...hmmmmm. #pray4MH17

READMORE
 
Reactions: 

Kenangan Terindah



Aku yang lemah tanpamu
Aku yang rentan karena
Cinta yang tlah yang hilang darimu yang mampu menyanjungku

Selama mata terbuka
Sampai jantung tak berdetak
selama itu pun
aku mampu tuk mengenangmu

Darimu, kutemukan hidupku
Bagiku, kau lah cinta sejati

ohhh,ohh,ohhhhh

Bila yang tertulis untukku
Adalah yang terbaik untukmu
Kan kujadikan kau kenangan
Yang terindah dalam hidupku
Namun takkan mudah bagiku
Meninggalkan jejak hidupku
Yang telah terukir abadi
Sebagai kenangan yang terindah

ohhhhhhhhh,.....
Bila yang tertulis untukku
Adalah yang terbaik untukmu
Kan kujadikan kau kenangan
Yang terindah dalam hidupku

Namun takkan mudah bagiku
Meninggalkan jejak hidupku
Yang telah terukir abadi
Sebagai kenangan yang terindah...


READMORE
 
Reactions: