T-Shirt Festival Layang-Layang Sedunia 2013

Beberapa artwork T-Shirt untuk dijual di Festival Layang-Layang Sedunia 2013 kelak. Sok aku nak kena submit kat Jawatankuasa yang berkaitan. Inipun aku tolong buatkan untuk kawan2 yang mintak tolong.







p/s : klu dipilih, kira aku dapat free la yeee....wakakakaa
 
Reactions: 

Finally Found You - Enrique Iglesias


Great song dude... enjoy. And here is the lyrics



 
Reactions: 

Sweety Kasih Blog

Sweety Kasih Blog
Hari ni dapat aku siapkan isteri aku punye blog...jadi klu sapa2 nak layari klik je kat sini
 
Reactions: 

Blogspot masakini

Rasanye dah lama tu aku x bukak blogspot ni...Tapi baru2 ni bila nak buka aku punye blog, x bleh plak.. Check punye check rupenye html aku dah lari dari format sekarang... terpaksa la aku menutup blog tu dan bukak blog baru ni.

La ni aku bukan nak crite pasal apa itu blogspot ni...rasenye sume orang dah tahu... tapi aku nak crite pasal perubahan yang amat ketara dalam blogspot ni. Rata2, x ramai dah yang aktif sgt dengan blogspot ni, ataupun wordpress ke sebab ada platform lain yang lebih mudah terutamanya untuk mendapatkan kenalan seperti facebook, twitter, linkedin dan lain2.

Tapi, blogspot ni interface diapun dan berubah....dulunya camni
old style blogspot
 skang dah berubah camni...

new style blogspot
Lagipun aku tengok blogspot skang ni lebih friendly user dari yang lama. Senang nak guna template lain, layoutnye pun lebih mudah... Klu korang nak carik template blogspot aku sarankan gi web BTemplates.... banyak pilihan dan senang.

Tapi macamanapun, aku lebih suka ikut cara lama iaitu mengubahsuai dengan mengedit di html... Sebab dah terbiasa. Lagipun aku dah biasa designkan blog2 orang pki ni je...

Aku suka gode kat sini
Dengan html ni la sampai blog lama aku x leh bukak dah... dah old fashion kot...

Sebenarnya akupun bukannya dikategorikan sebagai Bloggerpun... dulu ye la, skang ni dah kurang... tgk ar klu aku rajin...wakakaka.

Apapun, respect kepada blogspot kerana sudah advance dan masih kekal hingga skang. Percayalah guna Blogspot ni lagi mudah dari guna blog lain.

So....







p/s : nak menulis kurang ar...tapi nak mendesign tu orait je.... :)
 
Reactions: 

World of Tanks

Tiger II

 World of Tanks is a team-based massively multiplayer online game dedicated to armored warfare in the mid-20th century. Throw yourself into epic tank battles shoulder to shoulder with other steel cowboys to dominate the world with tank supremacy!

* pisst, itu ayat dorang ckp dalam website. Dah sememangnya betul apa yg dorang cakap tu. Aku mula terjebak dalam game ini tahun lepas. Sebelum ni aku layan DotA dan game online lain...tapi bila aku terjumpa je game ni aku telah jatuh cinta sesangat.

 Apa yg menarik tentang game ialah dia x mcm game mmo lain yang kena bekerja keras naik level, pastu kena upgrade barang yg kekadang kita pun x ingat kombinasinya. Apa yg menariknya game WOT ni...kita bawak tank yang dikasik mula2, pastu kumpul pengalaman (experience), upgrade tank kita (pakai experience yg kita kumpul tu) pastu beli tank baru yg lebih tinggi sikit. Senang je dooo.

Jadi, bagi yg belum lagi main game ni...klu berminat pergi la websitenye pastu download pastu main. Memang TERBAIK der...

p/s aku dah x main game online la dah skang....
 
Reactions: 

Tiger II part II

Kita sambung lagi pasal Tiger II ni...so far guna tank ni mmg best gile...tupun bergantung pada teamate la... teamate bagus, bagus la. ni aku upload sikit screen shot time aku guna Tiger II ni....Osem dud.

in action wit frenz

after game stat

leading the pack

ambush an enemy

 
Reactions: 

Tiger II

Hmmm.... Article pertama aku selepas aku bukak blog baru ni. Jadi, nak crite sikit ar pasal Tiger II. Oh ye...ni suma ada kaitan ngan game yang aku tgh concentrated gile skang ni....World of Tanks. Tiger II ni aku dah lama gak pakai...dan merupakan salah satu tank kegemaran aku, selain Hellcat. So, nak crite panjang pun x guna, baik aku tunjukkan je video berkaitan kat bawah ni...enjoy der!!!


 
Reactions: