Festival Layang-Layang Sedunia ke-18, 2013 Pasir Gudang

Layang-Layang

Cuaca baik, angin baik...naik la ia...
  Ni dah masuk ari kedua last Festival ni berlangsung, pada 23/02/13 acara perasmian telahpun dijalankan. Dan syukur...semuanya berjalan dengan lancar. Aku sebagai salah sorang jawatankuasa jamuan Majlis Perasmian dan Penutup amat terasa lega...tinggal malam ni pulak untuk Majlis Penutup.

This year tag...

Jadi Jawatankuasa Jamuan ni memang lepak gila... ke hulur ke hilir nak pastikan semuanya settle. Aku kena pastikan goodies pack xde masalah, barang2 yg diorder sampai on time, suma yang hadir dapat makan....pehhh!!! keras.

Semasa Majlis Perasmian. Dirasmikan oleh Sultan Johor


Tapi sekurang-kurangnya aku dapat pengalaman...setakat jaga jamuan ni memang selalu tapi untuk Festival ni baru pertama kali.

Jadi pada sesapa yang belum pergi ke Festival Layang-Layang ni pergi la ari ni. Ari terakhir plak tu...macam-macam ada.

p/s : kasi orang makan, aku yg x makan....puiii
 
Reactions: 

WOT Clans Statistics


 Yang ni plak link untuk tengok Clan ataupun kumpulan yang korang sertai... Boleh tengok setiap ahli kumpulan punye pencapaian...


p/s : Yang gambo tu clan aku join...Aku design logo tu...wakakaka
 
Reactions: 

WOT Player Statistics


Ok, kat sini aku nak kongsikan link untuk peminat/pemain WOT tengok statistik memasing, samada selama ni korang main bagus ke x? noob gile ke? tau ke ape yg korang main...

EFFICIENCY RATING CALCULATOR
  Ataupun yang ni...

ADVANCE PLAYER STATISTICS

 Atau lagi ni pulak...

SEA PLAYER COMPARISON

 p/s : websitenye dalam bahasa russia, so pepandai la korang translate yeee
 
Reactions: 

Kasih Aleeya

Anak aku yang no 5 ni namanye Kasih Aleeya lahir pada 19hb Mei 2010 (sama tarikh lahir ngan aku). Baru nak masuk 3 tahun. So talkative and aggressive...loya buruk pun blh tahan gak.

Kat Cameron Highland 2012

Kat KLCC 2012
Sepupunya kahwin 2012

Ngan Kakak Kasih Maisara

Ngan Abg Apiz


p/s : I love my kids
 
Reactions: 

Mastery Badge : Ace Tanker

Hari ni aku nak sembang sikit pasal pencapaian...bukan pencapaian dalam keja ke apa tapi dalam WOT. Setiap kali kita perform dalam battle, kita akan dapat pencapaian samada dalam bentuk pingat ataupun lencana. Dan sekarang ini aku tengah tumpukan perhatian untuk dapatkan lencana Mastery Badge : Ace Tanker bagi setiap tank yg aku ada.

Ace Tanker masa aku guna Tiger II


Ni aku copy pastekan maksudnye...

Mastery Badges - Awarded for displaying mastery in controlling a specific armored vehicle. To qualify, the amount of experience you earn in a single battle must be higher than what a percentage of other players have achieved in the same tank. Once earned on a tank, the Mastery Badge is permanent. 


 
Reactions: