Zon Selamat


Assalamualaikum, hari ni aku nak cerita pasal zon selamat aku... ataupun dalam bahasa inggerisnya My Safe Zone. Pelbagai cara orang buat untuk menghilangkan stress, untuk tidak diganggu dan sebagainya..ada yang amik tindakan drastik seperti membuang aplikasi kat smartphone...ada juga yang sanggup menukar nombor telefon. Tak faham aku, sampai teruk begitu sekali...kalau lah boleh aku buat begitu...hmmmmmm

Aku memang tak boleh buat macam setengah orang buat...kena pikirkan mereka2 yang selalu berhubung dengan aku, hari2 mengharapkan kerjasama aku terutama dalam kerja...

One of my fav...Batchat 25t (Medium Tank France)

Biasanya apa yang aku buat kalau dalam keadaan tertekan...aku memilih untuk berada di zon selamat aku sendiri...dunia aku sendiri...yeee, dunia aku adalah dalam game...itu dah cukup untuk menenangkan jiwa aku ni...

World of Tanks...ni lah tempat aku melepaskan segala tension yang terpendam...lama dah aku main game online ni, dah byk dah tank yang aku dah tembak...Seronok gak bila dah dalam ni, lupa semua masalah...tenang jiwa...ditambah pula dapat berborak dengan rakan-rakan...

Sebelum sebelum ni aku memang tiap hari kat sini...tapi masa tu kurang tumpuan sikit sebab selalunya bila tengah online...text masuk....mengelabah pegang handphone...masa tu la tank ke mana apa ke mana...mati gitu je la...tapi sekarang ni dah xde text masuk waktu malam...tumpu lebih la pada battle

Ni battle malam tadi, aku bawak IS-2 (Heavy tank China)

Statistik selepas habis battle

p/s : Dah x sama macam sebelumnya...hmmmmm. #pray4MH17

Author : Alfian Zainal ~ A personal blog - inspired of his own will

This post Zon Selamat were published by Alfian Zainal on Friday, July 18, 2014. Hope you enjoy it.Thank you for visiting, please leave a comment.Total 0 Comments : at Zon Selamat
 
Reactions: 

0 comments:

Post a Comment