A break...


Dah masuk hari raya ke-5 dah ni...baru blh menulis sikit, tu pun ada masa terluang. Penat beraya sana sini, dah tiba masa untuk bersiap-siap nak mula bekerja nanti.

Dalam pada tu banyak jugak aku tahu tentang perwatakan seseorang yang aku kenal... Tak sangka gak, tapi...lantang la. Mungkin dia kesepian kot takpun saja cari publisiti....muahaha.

Masa-masa raya ni jugak aku dah start balik main game World of Tanks aku tu... Bila semak kat personal profile, ada la dalam 2-3 clan top2 yang lain invite aku untuk join clan dorang. So, pikir punye pikir...aku join clan CNC. Dah malas nak pikul jawatan dalam clan lama...kat clan baru aku rilek skit x yah pikir banyak...

Raya pertama dapat text ucapan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin... terima kasih la sebab ingat, akupun balas jugak...kosongkosong. Aku harapkan "reason" yang ko buat kat aku...tapi xde la plak...so, memandangkan dah mintak Maaf Zahir Batin...ikut ko laa labu....muahhaahaha

Ok la...aku nak layan tank aku balik.....Selamat berehat untuk semua


p/s : pikir2 balik, kesian gak aku kat ko .......
 
Reactions: